Ilıca İlkokulu

Telefon : 0 312 719 40 03
WEB https://ayasilicailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Ilıca Köyü Ayaş / ANKARA
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-14.40
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerin kendi imkanlarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE UZAKLIK:11.4 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK:70 KM